Bitcoin-milliardær, Brock Pierce kjører for president i USA


En kryptomilliardær, gründer og filantrop har kunngjort sitt kandidatur til USAs president i 2020. Kunngjøringen dukket opp på uavhengighetsdagen da individet planlegger å løpe som uavhengig i valget i november 2020.

Bitcoin-milliardær

På uavhengighetsdagen (4. juli 2020) kunngjorde Brock Pierce at han har planer om å stille til valg for USAs president i 2020. Brock er en gründer, filantrop og krypto-visjonær som planlegger å drive en lysere fremtid for USA ved å bruke 21. århundre teknologi praksis. På den måten tror Brock vi kan skape en atmosfære der amerikanere kan leve et mer velstående liv. Han planlegger å bygge sin kampanje rundt mottoet: „DET BLIR BEDRE FRA HER.“

I pressemeldingen uttalte Brock Pierce at:

„Jeg har brukt livet mitt på å lage gode ting fra ingenting, og jeg kan hjelpe andre til å gjøre det samme. Gründere er viktige for gjenoppbyggingen av denne nasjonen som vi elsker, og jeg løper i dette løpet fordi jeg vet at vi sammen kan hjelpe bygge en vei mot gjenfødelsen av Amerika vi elsker så mye. „

Forretningsresultater

Bortsett fra å være en gründer, er Brock en risikokapitalist med høy kompetanse på å stifte, gi råd og investere i spillendrende teknologier og virksomheter. Mange i teknologisektoren ser på Brock som en av de mest fremtredende figurene i det digitale valutarommet. Pierce har samlet inn $ 5B + i selskaper han har stiftet gjennom årene. I tillegg til å være styreleder for Bitcoin Profit, og medgründer av EOS Alliance, inkluderer Brocks bakgrunn også:


I tillegg til å grunnlegge og co-stifte forskjellige selskaper i den digitale valutabransjen, råder Pierce også noen av de største selskapene på plassen som Airswap, Bancor, BitGo, BitGuild, BlockV, Bloq, tZERO og mange andre.

Filantropisk innsats

Bortsett fra at Pierce investerte og rådgiver ulike selskaper over hele kloden, har hans filantropiske innsats også tjent ham anerkjennelse. Etter orkanen Maria i Puerto Rico i 2017 flyttet Pierce til Puerto Rico hvor han har levert filantropiske ressurser gjennom sitt non-profit-selskap, The Integro Foundation. Gjennom stiftelsen har Pierce jobbet ekstremt hardt for å fikse infrastrukturen i Puerto Rico, som har kjempet for å overleve etter orkanen. Integro Foundation har stått bak mange initiativerfor eksempel finansiering av klær og medisinske stasjoner, gjenoppbygging av hjem og sponsing av familieterapi for familier som har barn med spesielle behov. I motsetning til noen verdensledere som har kommet fra sentralisert bakgrunn, har Pierce vist forskjellige prestasjoner som viser at han kan hjelpe verden med å gå videre på et mikro- og makronivå ved å bruke sine ferdighetssett i forretnings- og filantropisk innsats.

I 2018 ble Brock Pierce stemplet som det 9. rikeste individet på cryptocurrency av Forbes, og har også dukket opp i publikasjoner som The London Times, The New York Times, Fortune, Wired, Rolling Stone og mange andre. Denne 4. juli-helgen har introdusert noen interessante kandidater til 2020-presidentskapet. Bortsett fra at Brock Pierce kunngjorde sitt kandidatur i helgen, hip-hop-stjerne, kunngjorde Kanye West også sitt løp for USAs president i 2020.